Max Andrey

Midzomer­nacht

Koen De Graeve, Ariane van Vliet, Tom Van Dyck, Alice Reijs, Air4Six, Risto Joost
STROOM Festival in de Scheldevallei
Wed 21 Jun 20:30
21 Jun
20:30

Mendelssohn | A Midsummer Night's Dream, Op. 61

Op de avond van de zomerzonnewende vieren we de liefde met Mendelssohns feeërieke orkestmuziek bij Shakespeares romantische komedie: A Midsummer Night’s Dream. Deze oer-romcom is een cataloog van zowat alle relationele ups en downs die geliefden op hun pad kunnen vinden: van liefde op het eerste gezicht, tot wanhoop, overspel, jaloezie én verzoening! 

Regisseur Tom Goossens maakt er in zijn eigen tekst, samen met de acteurskoppels Tom Van Dyck & Alice Reijs en Koen De Graeve & Ariane van Vliet een spetterende, symfonische ruzie van. Maar aan het eind komt alles natuurlijk goed en bezegelt Mendelssohns beroemde bruiloftsmars al het liefdesgeluk.

Het Donkmeer in Berlare wordt op 21 juni omgetoverd tot een uniek sprookjesachtig decor waarin het Symfonieorkest Vlaanderen, het vocaal ensemble Air4Six onder leiding van dirigent Risto Joost en de vier acteurs je meenemen in de emotionele achtbaan van de liefde.

Vier de zomerzonnewende met ons en laat je betoveren door de prachtige muziek en de grappige, romantische komedie!

Concert van Symfonieorkest Vlaanderen in kader van STROOM Festival in de Scheldevallei

komische liefdesperikelen op het meer

Programme

duur concert → 90 min
programma zonder pauze

Felix Mendelssohn Bartholdy 1809-1847 | A Midsummer Night's Dream, Op. 61

Lezing Davidsfonds

Wie extra verdieping in de persoon en het werk van Shakespeare wenst, kan voorafgaand aan het concert een lezing bijwonen georganiseerd door Davidsfonds in Cultuurhuis Stroming in Berlare. 

Schrijf je hier in


Dit klassieke concert gaat door op 21 juni aan het Donkmeer te Berlare.