Musiceerdagen

i.s.m. Amaj Jong Symfonisch

Tijdens een dolle tweedaagse komen kinderen en jongeren van alle leeftijden samen om in verschillende ensembles muziek te maken. Musici van Symfonieorkest Vlaanderen nemen de touwtjes stevig in handen. Ook dit concertseizoen coachen, dirigeren en begeleiden onze musici het jonge geweld tijdens de krokus- en paasvakantie. Spelplezier en een dosis nieuwe ervaringen verzekerd!

Voor wie?

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! We bieden aan jonge musici (tussen 7 en 18 jaar) de gelegenheid samen te spelen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau. Om in een orkest of instrumentaal ensemble te kunnen musiceren, moet je minstens een jaar instrumentles gevolgd hebben. Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als gevorderden kunnen een unieke muzikale belevenis verwachten.


Speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het kinder- of jeugdkoor.


Ook jongere kinderen (van 4 tot 7 jaar) komen tijdens de musiceerdagen aan hun trekken. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht doorheen het symfonische repertoire.
 

Wanneer?

De data voor het schooljaar 19|20 worden eerstdaags bekendgemaakt.
Hou onze website in de gaten!

Talentontwikkeling

Jong talent én talentontwikkeling krijgen bij Symfonieorkest Vlaanderen alle aandacht. Nieuwe trajecten zorgen voor extra ondersteuning en begeleiding. Beloftevolle dirigenten, componisten, solisten en orkestmusici worden aan de start van hun carrières geïnspireerd, gemotiveerd en geënthousiasmeerd. Samen met de jonge garde bouwen we aan de toekomst!

Cookies
symfonieorkest.be gebruikt cookies om zijn webdiensten te verbeteren.
Meer informatie