Muziek van de '40-45' musical wordt uitgevoerd door Symfonieorkest Vlaanderen

De musical vertelt het verhaal van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Door hoofdtelefoons zal het publiek de muziek, de geluidseffecten en de stemmen van de acteurs nog directer en intenser kunnen beleven.
 

Info & tickets: www.40-45.liveMuziek wordt uitgevoerd door Symfonieorkest Vlaanderen 

De muziek voor de voorstelling, die gecomponeerd werd door Will Tura en Steve Willaert, wordt ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen. Door hoofdtelefoons zal het publiek de muziek, de geluidseffecten en de stemmen van de acteurs nog directer en intenser kunnen beleven. De hoofdtelefoons stellen Studio 100 ook in staat om speciaal voor blinden en slechtzienden voorstellingen met audiodescriptie te organiseren. Bovendien kunnen er ook voorstellingen in het Frans doorgaan, waarbij de stemmen van de Vlaamse acteurs live gedubd worden.
 

Wereldprimeur voor technische hoogstandjes

Het technisch concept van 40-45, inclusief rijdende tribunes, dat werd bedacht onder impuls van bezieler en producent Gert Verhulst is een absolute wereldprimeur. Speciaal voor 40-45 bouwt Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische productie te kunnen huisvesten. De bouw van het Studio 100 Pop-Up Theater verloopt trouwens voorspoedig. Op dit moment is de ruwbouw reeds klaar en kan gestart worden met de afwerking.

 

 

 

‘40-45’ gaat op 7 oktober in Puurs in première. De voorstellingen zijn
al verlengd tot 2 december. 
 

Info & tickets: www.40-45.live

Cookies
symfonieorkest.be gebruikt cookies om zijn webdiensten te verbeteren.
Meer informatie