Symfonieorkest Vlaanderen

A New World gaat door voor 200 personen

Op 22 december sloot de regering de cultuurhuizen. Op 28 december draaide ze deze beslissing terug. Voorstellingen konden weer doorgaan, maar slechts voor 200 personen. Wij hoopten dat het overlegcomité van 6 januari zou beslissen om meer dan 200 personen veilig toe te laten in de concertzalen. Dat is jammer genoeg niet het geval. 

Tickets worden terugbetaald, verkoop voor concert met 200 personen start 10.01

Het concert A New World met dirigent Martijn Dendievel en soliste Rosanne Philippens op 13 januari in Concertgebouw Brugge gaat door voor 200 personen. Dit is een lagere capaciteit dan het aantal tickets dat we verkocht hebben voor deze voorstelling. De beperking tot 200 personen was namelijk nog niet van toepassing op het moment van verkoop.

Daarom betalen we alle tickets terug voor dit concert en stellen we op maandag 10 januari om 10:00 de kaartverkoop voor het concert voor 200 personen open voor onze abonnees. Indien er nog ticktets over zijn, start op dinsdag 11 januari 10:00 de ticketverkoop voor iedereen.

Concerten in Antwerpen, Kortrijk en Gent

Kocht je een ticket in DE SINGEL Antwerpen, Stadsschouwburg Kortrijk of Muziekcentrum De Bijloke Gent? Hou de websites van deze concertzalen in de gaten. Zij brengen je zelf op de hoogte van alle details.

Gekrijs! Beethoven Superstar gaat niet door

Jammer genoeg kon de familievoorstelling Gekrijs! niet doorgaan. Op slechts enkele dagen was het onmogelijk de voorstelling speelklaar te maken na de eerdere annulatie.

Wie een ticket kocht voor de voorstelling in Concertgebouw Brugge op 07.01 werd persoonlijk op de hoogte gebracht en krijgt de ticketwaarde terugbetaald. De concerten worden niet verplaatst.

Geen video die het live concertgevoel kan evenaren. Maar nu we (even) niet voor een live publiek kunnen spelen, delen we graag wat online inspiratie.

  • Voor de familievoorstelling Gekrijs! Beethoven Superstar maakten we een educatieve videoreeks. Leer samen met Wouter en Martijn instrumenten maken en speel net als Beethoven.

    Naar de videoreeks