Symfonieorkest Vlaanderen

Bestel je tickets voor 22—23!

Beethoven, Elgar, Brahms, Chopin, Gershwin ...

De concertkalender voor 2022—23 staat online! Symfonieorkest Vlaanderen heeft concertreeksen of abonnementen in Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent. Dat is de meest voordelige formule om al onze concerten in een stad te genieten. Daarnaast kan je ook concerten bijwonen met een los ticket.

Wil je het nieuwe seizoen graag doorbladeren? Stuur een e-mail met je postadres naar info@symfonieorkest.be en we sturen je een gratis exemplaar van onze jaarbrochure op.

 

Start verkoop abonnementen & losse tickets Brugge & Brussel

Koop je abonnement of losse tickets rechtstreeks bij Symfonieorkest Vlaanderen.

De ticketverkoop start op:

→ WO 01.06 voor bestaande abonnees
→ WO 15.06 voor nieuwe abonnees
→ WO 22.06 voor losse tickets

Ben je reeds abonnee van Symfonieorkest Vlaanderen? 

…en wil je je abonnement verlengen?

→ Hernieuw je abonnement via het voorstel per e-mail
Als we je e-mailadres hebben, sturen we je op 01.06 een voorstel tot hernieuwing via e-mail. Je  kan de hernieuwing van je abonnement(en) met behoud van stoel(en) bevestigen én betalen via de link in de e-mail.

→ Contacteer ons per e-mail of telefoon
Heb je op 01.06 geen e-mail ontvangen of kan je niet bestellen via e-mail? Neem dan vanaf 01.06 contact met ons op.

…en wil je je abonnement wijzigen?

Stel, je wil jouw abonnement wijzigen (bijvoorbeeld andere plaatsen, of een ander aantal plaatsen). Neem hiervoor vanaf 15.06 contact met ons op via mail of telefoon.

Nieuwe abonnee in seizoen 2022-23?

Welkom in de SOV-familie!  Als abonnee geniet je heel wat voordelen. Je bestelt jouw nieuwe abonnement op dezelfde manier als losse tickets. 

Ontdek hier onze abonnementen

Hoe bestel je losse tickets of een nieuw abonnement?

→ online via www.symfonieorkest.be

Op de website kan je 24/7 snel en eenvoudig een bestelling plaatsen en afrekenen. Je hoeft hier geen profiel voor aan te maken. Je tickets worden automatisch naar je e-mailadres verzonden. Sla deze ergens veilig op, zodat je ze zeker terugvindt op de concertdag. 

→ per e-mail naar tickets@symfonieorkest.be

Stuur een e-mail met vermelding van het concert, de datum, de rang en eventueel je voorkeurplaatsen. We bezorgen je een betaalverzoek en de digitale tickets.

→ telefonisch via 09 292 75 57

We kijken samen de bestelling en de betaling. Daarna sturen we de tickets op via e-mail of per post. 

Verkoop concerten in Antwerpen en Gent

Koop je abonnement of losse tickets rechtstreeks bij DE SINGEL of Muziekcentrum De Bijloke Gent.

naar DE SINGEL

naar Muziekcentrum De Bijloke

Een persoonlijke noot

"Afgelopen twee seizoenen vroegen veel van de mens. Zowel van de artiesten op het podium en de crew achter de schermen, als van de luisteraars in de zaal.

Sommigen van u misten geen enkel concert. Anderen moesten noodgedwongen wachten of telden geduldig af tot het weer ‘normaal’ kon, op de vertrouwde manier. Nog anderen zoeken ook vandaag nog aarzelend hun weg terug naar live muziek. 

Tegen ieder van u zeggen wij volmondig: wees welkom! Samen met u willen wij van dit nieuwe seizoen weer een gedeeld seizoen maken. 

Vol trots en met grenzeloos plezier nodigen wij u uit voor seizoen 2022-23 van Symfonieorkest Vlaanderen. Een seizoen dat volop staat voor live, beleving en verbondenheid!"

— Frederik Styns, intendant Symfonieorkest Vlaanderen