Gratis concert met jonge dirigenten

Marco Crispo, Chunyi Zhao en Matthew Rhodes: deze drie dirigenten nemen deel aan de jongste editie van de FSO-SPECTRA Conducting Masterclass. Deze internationale masterclass voor jonge dirigenten is ondertussen aan haar vierde seizoen toe. 

Over de FSO-SPECTRA Conducting Masterclass

Tijdens deze internationale masterclass krijgen jonge dirigenten drie dagen de kans om te werken met ons orkest onder leiding van ervaren dirigenten. Leerling en meester zij aan zij! Samen verdiepen ze zich in enkele absolute repertoirestukken en in de magische kunst van het dirigeren. 

Editie juni 2023

Van 15 t/m 18 juni vindt de jongste editie van de masterclass voor jonge dirigenten plaats in Muziekcentrum De Bijloke. Samen met prof. dirigent Christian Ehwald en Symfonieorkest Vlaanderen zullen drie dirigenten zich buigen over Brahms 1. Met SPECTRA ensemble voor hedendaagse muziek en hun artistieke leider Filip Rathé zetten ze hun tanden in nieuwe muziek.

Gratis slotconcert op zo 18 juni

Als finale van de masterclass namen de drie kandidaten om de beurt plaats voor het orkest in een finaal slotconcert in Muziekcentrum De Bijloke. Woon dit bijzondere moment live bij! Tickets zijn gratis, maar dienen wel op voorhand gereserveerd te worden.

Reseveer je gratis ticket
 
Meer over de SOV Conducting Masterclass

 


De FSO-SPECTRA Conducting Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Muziekcentrum De Bijloke Gent en SPECTRA Ensemble. Dit project geniet de steun van de Vlaamse Gemeenschap en wordt een warm hart toegedragen door het Dirigentenforum des Deutschen Musikrates.