Muziek ingespeeld door Symfonieorkest Vlaanderen

Kijk mee tijdens de opnames van Daens, De Musical

Mol, 26 november 2019 – De Vlaamse pers verzamelde deze voormiddag in de Galaxay Studio's in Mol voor de opname van de muziek van de nieuwe 2.0-versie van de musical Daens. Maestro Dirk Brossé componeerde niet alleen de score, hij dirigeerde ook het orkest tijdens de opnames. De aanwezige cast en creatives raakte meer dan eens in vervoering door de ontroerende muziek die het emotioneel beladen stuk nog versterken.

De muziek wordt ingespeeld door Symfonieorkest Vlaanderen

De muziek voor de voorstelling wordt ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen. Al bijna zestig jaar is het orkest een vaste waarde in het Vlaamse culturele landschap. Met zestig gepassioneerde musici en onder leiding van gerenommeerde (gast)dirigenten brengt Symfonieorkest Vlaanderen zowel uitvoeringen en creaties van hedendaagse muziek als eigentijdse vertolkingen van het vertrouwde symfonische repertoire vanaf het classicisme. Het orkest speelde ook reeds de muziek in van de succesproductie 40-45. 

Tickets & info

Daens 2.0 zal vanaf 22 februari 2020 afwisselend met de spektakel-musical 40-45 te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. 
Koop je online tickets via www.daens.be.

Daens, de muscial is een productie van Studio 100.

Cookies
symfonieorkest.be gebruikt cookies om zijn webdiensten te verbeteren.
Meer informatie