Symfonieorkest Vlaanderen speelt op Lekker Klassiek

Symfonieorkest Vlaanderen vormt dit jaar het muzikale hart van de derde editie van het festival Lekker Klassiek.

Musicalconcert

Het festival pakt dit jaar ook uit met een musicalconcert. Daarbij zal het beste van de musicals 14­-18, 40-­45 en Daens gebracht worden door een topcast en Symfonieorkest Vlaanderen onder de muzikale leiding van musicalmaestro Dirk De Caluwé. Solisten tijdens dit concert zijn o.a. Jonas van Geel, Peter Van de Velde, Jelle Cleymans en Free Souffriau.

Slotconcert met grootste hits uit de klassieke muziek

Naast het musicalconcert verzorgt Symfonieorkest Vlaanderen ook een groots slotconcert onder leiding van dirigent Azis Sadikovic. Solisten zijn violiste Alexandra Cooreman en celliste Elia Cohen-Weissert. Beiden zijn momenteel student aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth. Op het programma staan de grootste hits uit het klassieke muziek repertoire zoals De Bloemenwals (Notenkraker) van Tsjaikovski, Griegs Ochtendstemming en de ouverture uit Le Nozze di Figaro van Mozart.
 


 

Smakelijk

Om niet alleen de oren te strelen, maar ook de smaakpapillen te verwennen, worden heerlijke gerechten geserveerd door de bekende topchefs van kookzender njam!. Tijdens het festival kan men bij de verschillende foodstands genieten van heerlijke gerechten op culinair hoogstaand niveau. De bekende topchefs van kookzender njam! zullen ook dit jaar tekenen voor een onvergetelijke ervaring! Hebben hun aanwezigheid al bevestigd: Roger van Damme, Johan Segers, Jan Buytaert, Dagny Ros Asmundsdottir, Jeroen De Pauw, Steffi Vertriest, Michaël Vrijmoed, Bart Desmidt en Jan Tournier.
  

Lekker Klassiek is een project van Studio 100.


Lekker Klassiek - zaterdag 31 augustus 2019
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom
 

tickets & info via
www.lekkerklassiek.be

Cookies
symfonieorkest.be gebruikt cookies om zijn webdiensten te verbeteren.
Meer informatie