Michiel Devijver

SOV Young Soloist

Al enkele seizoenen vinden jongeren tussen 14en 20 de weg naar SOV Young, het symfonische jeugdorkest van Symfonieorkest Vlaanderen. Nieuw vanaf seizoen 2023—24: in kader van SOV Young Soloist zal een jonge solist hen vergezellen op de planken.

i.s.m. KASK & Conservatorium

Gezocht: jonge hoornist (solo)

Voor de eerste editie zoeken we een jonge hoornist om te soleren in het Concerto voor hoorn nr. 1 van Richard Strauss. Dit project vindt plaats van 30.10 t/m 5.11 2023 en van 30.03 tem 01.04 2024. Het orkest staat onder leiding van Martijn Dendievel, associate conductor bij Symfonieorkest Vlaanderen.

Inschrijven

Interesse? Schrijf je dan in voor 25 augustus 2023. Ten laatste in de week van 3 september ontvangen de kandidaten de praktische planning.

Praktische informatie NL

Information pratique FR

Schrijf je in

Talentontwikkeling

Als jonge kunstenaar heb je talent nodig om boven de massa uit te springen, maar minstens even belangrijk zijn speelkansen en een professionele omkadering met ruimte voor experiment. Via verschillende trajecten laat Symfonieorkest Vlaanderen talentvolle componisten, dirigenten, musici en solisten in spe proeven van het orkestleven. Samen met de jonge garde bouwen we aan de toekomst!

Maak kennis met ons jeugdorkest SOV Young

Ontdek onze andere projecten voor jong talent