Symfonieorkest Vlaanderen weer op het podium!

In juli komen onze musici voor het eerst in vier maanden (!) weer samen. Tijdens verschillende repetitiemomenten stomen we ons klaar om in het najaar terug te keren naar de concertzalen. Ondertussen staan we in voortdurende dialoog met onze partners en overheden om zo de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te treffen. Zo kunnen we u een veilige én kwaliteitsvolle concertervaring bieden vanaf september.

© Wouter Maeckelberghe

Repeteren in de zomer

In juli komen onze musici voor het eerst in vier maanden (!) weer samen. Tijdens verschillende repetitiemomenten stomen we ons klaar om in het najaar terug te keren naar de concertzalen. Bovendien zullen we deze werksessies filmen en via sociale media met u delen. Iets om naar uit te kijken!

Schitteren in het najaar

Na de zomerse repetities keren we in het najaar terug naar de concertzalen. Voor een beperkt publiek en met een licht gewijzigd programma, maar vooral met tonnen energie en inspiratie.

Met Beethoven en Farrenc terug naar de concertzaal

We hadden een prachtig muzikaal parcours voor u uitgestippeld. Hier houden we zoveel mogelijk aan vast, op enkele wijzigingen ten gevolge van de sociale afstandsmaatregelen op het podium na. 

Losse tickets vanaf 17 augustus

Voor deze najaarsconcerten bieden we uitsluitend losse tickets aan. Vanaf maandag 17 augustus kunnen abonnees tickets kopen aan abonnemententarief en vanaf dinsdag 1 september stellen we de verkoop open voor iedereen.

Ons najaar in vraag & antwoord

Wij volgen de federale richtlijnen op de voet en passen ons aan aan de geldende veiligheidsnormen. De laatste updates delen we steeds met u.