Symfonieorkest Vlaanderen

Tarieven & kortingen, Brugge & Brussel

Voor de concerten in Brugge en Brussel koop je jouw tickets rechtstreeks bij Symfonieorkest Vlaanderen. Voor deze concerten geldt telkens een normaal en een reductietarief (65+, kortingskaarten).

Reductietarief

Ben je 65+ of ben je houder van een kortingskaart (Lerarenkaart, Davidsfonds Cultuurkaart, Willemsfonds lidkaart) dan geniet je 10% korting op de normale tarieven. Met een Knack Club kaart geniet je van een 1+1 korting.

Heb je een kortingskaart? Laat het ons weten via tickets@symfonieorkest.be of 09 292 75 57 (ma-vr, 10:00-13:00). Vervolgens koppelen we de korting aan je persoonlijk profiel op onze website.

Studenten & Scholieren (-26)

Ben je jonger dan 26? Dan betaal je voor al onze concerten slechts €8 per ticket. Deze korting is strikt persoonlijk; deze tickets mogen niet worden doorgegeven. Bij het binnenkomen van de zaal moet een identiteitsbewijs kunnen worden voorgelegd.

Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op onze familievoorstelling. Deze korting wordt verrekend op de dag van de voorstelling.

VRIJUIT

Wij werken samen met VRIJUIT, zodat mensen die leven van een beperkt inkomen ook van onze concerten kunnen genieten. Meer info via de website van VRIJUIT.  


Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Betaalde tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.
Uitzondering: concerten die geannuleerd worden ten gevolge van de coronamaatregelen, betalen we wel terug.